Om Fionie

Fionie har hjemme på Odense Congress Center, hvor vi til daglig serverer franske specialiteter af fynske råvarer for vores restaurantgæster fra ind- og udland – samt konference- og hotelgæster.

I køkkenet står et team af dygtige kokke, under ledelse af Executive Head Chef, Morten Kristensen. Det er hans vision for kombinationen af fransk kogekunst og lokale ingredienser, du oplever på tallerkenen.

Fionie er ejet af Smag&Smil, en af landets bedste leverandører af company- og eventfood, og følger den samme filosofi om gode råvarer, kreativitet og grøn fokus fra jord til bord.

Om chefkokken

Opgaven med at bringe det klassiske franske køkken til Fyn ligger trygt i de erfarne hænder på vores Executive Head Chef, Morten Kristensen.

Morten er eksiljyde, udlært ved Radisson Blu i Århus og med Michelin-restauranter i København og London på CV’et. Han har gennem årene arbejdet som køkkenchef i både ind- og udland, senest på Chateau de Fontager, lidt uden for Lyon i Frankrig.

Morten har:

  • En forkærlighed for klassisk håndværk og fransk gastronomi – men sætter sit eget spin på anretning og smagssammensætning
  • En moderne tilgang til gastronomi – og udfordrer gerne gæsten fra tid til anden
  • Et helt grundlæggende ordsprog: Gode råvarer = god mad!
  • Dyrevelfærd og bæredygtighed som et klokkeklart must

Morten har langt fra sluppet panderne og gryderne i køkkenet, så der er en god chance for, at du vil opleve hans personlige håndværk, når I sætter jer til bordet på Fionie.